Les mer om sexolog Gro Isachsen Sexolog
Gro Isachsen


Bekkenbunnstrener


 
Til forsiden
 
Bestill
 
Om VagiFlex
VagiFlex bekkenbunnstrener
Vaginalt TreningsProgram
Historien bak VagiFlex
Treningsdagbok
 
Sammenligning av trenere og treningsmetoder
 
Bekkenbunnsmusklene
Trening av musklene
• For et bedre seksualliv
• For en trangere skjede
• Mot smerter i underlivet
• Før en fødsel
• Etter en fødsel
• Ved økt alder og overvekt
• Ved overfylt blære
• Mot urinlekkasje
 
Tips en bekjent
 
Du handler enkelt og sikkert med:
PayPal
Trening for en trangere skjede
Sterke bekkenbunnsmuskler gjør skjeden strammere, til glede for henne og han.

Sterke og fleksible bekkenbunnsmuskler er viktig for at skjeden skal slutte rundt penis og at det skal bli størst mulig trykk og friksjon under samleiet. Godt utviklet bekkenbunnsmuskulatur gjør derfor at penisstørrelsen har mindre betydning.

Mannen kan ikke gjøre noe med størrelsen på sin penis, mens kvinner heldigvis kan påvirke størrelsen på skjeden. Jo bedre trent bekkenbunnsmuskulatur, desto mindre viktig er størrelsen på penis. Når du har merkbart stramme skjedemuskler gjør det at skjeden blir svært fleksibel. Skjeden slutter rundt penis uansett hvor stor den er.

Har mannen problemer med å få orgasme, er det spesielt viktig at hun trener bekkenbunnsmusklene. Med slappe muskler er det mange menn som forteller at samleiet blir en slapp opplevelse fordi de knapt kjenner at penis er i skjeden.

Når en kvinne blir seksuelt tent svulmer skjeden fordi blodgjennomstrømmingen til musklene rundt øker. Treningen gjør deg bedre kjent med bekkenbunnsmusklene – du får bedre kontroll og kan bruke musklene bevisst og effektivt når du ønsker under samleiet, til glede for både deg og han.

Stadig flere søker kriurgi for å få utført vaginal foryngelse (vaginal rejuvention). Det vil si at skjeden gjøres trangere ved en operasjon. Kirurgen bruker skalpell, nål og tråd for å minske skjedens omkrets. I tillegg til den risiko som alltid følger med en operasjon gir et slik inngrep arrvev, noe som både kan være ubehaglig og redusere følsomheten.

Trening av bekkenbunnsmusklene med VagiFlex skjedetrener gjør skjeden strammere uten bivirkninger.

 


© 2010 VagiFlex - Sexolog Gro Isachsen - Klinikk Sexologen
Personvern og betingelser for bruk