Les mer om sexolog Gro Isachsen Sexolog
Gro Isachsen


Bekkenbunnstrener


 
Til forsiden
 
Bestill
 
Om VagiFlex
VagiFlex bekkenbunnstrener
Vaginalt TreningsProgram
Historien bak VagiFlex
Treningsdagbok
 
Sammenligning av trenere og treningsmetoder
 
Bekkenbunnsmusklene
Trening av musklene
• For et bedre seksualliv
• For en trangere skjede
• Mot smerter i underlivet
• Før en fødsel
• Etter en fødsel
• Ved økt alder og overvekt
• Ved overfylt blære
• Mot urinlekkasje
 
Tips en bekjent
 
Du handler enkelt og sikkert med:
PayPal
VagiFlex
For trening av bekkenbunnsmusklene
 
 
Knip deg til et tettere og strammere underliv, fritt for smerter og ubehag – og et bedre sexliv!

VagiFlex
VagiFlex er en anatomisk riktig, enkel og effektiv trener for bekkenbunns-musklene. Med VagiFlex fleksible bekkenbunnstrenere har du konstant og målbar motstand ved kniping (flexing) av musklene – tilpasset din muskelstyrke. Treningen blir derfor riktig, og mer effektiv enn om du kun kniper musklene sammen uten fleksibel knipemotstand. Du både ser og kjenner om du trener riktig. VagiFlex er også meget effektiv i forebygging og behandling av urinlekkasje.
– Sexolog Gro Isachsen

• Ca 55 prosent av kvinner med lyst- og orgasmeproblemer har svak bekkenbunn
• 1 av 4 kvinner vil oppleve å få urinlekkasje på grunn av svak bekkenbunn
• 15 prosent av unge kvinner som ikke har født har allerede opplevd urinlekkasje
• I 7. svangerskapsmåned har ca 60 prosent av gravide opplevd urinlekkasje
• Inntil 80 prosent av styrken i bekkenbunnen forsvinner etter en fødsel
• Svak bekkenbunn er ofte årsak til smerter og ubehag i underlivet
Kvinner i alle aldre bør jevnlig trene bekkenbunnsmusklene.
VagiFlex bekkenbunnstrener gjør treningen enkel og effektiv.
Allerede etter noen få uker vil du merke økt styrke!


En fleksibel og sterk bekkenbunn
• Gir raskere seksuell tenning og økt lyst
• Gjør det enklere å oppnå orgasme
• Gir sterkere og lengre orgasmer
• Øker muligheten for multi- og serieorgasmer
• Gjør skjeden strammere, til glede for henne og han
• Bidrar til å redusere menssmerter
• Er effektivt i behandlingen av vaginisme og vestibulitt
• Hjelper mot endometriose, bekkenløsning og prolaps
• Bidrar til en lettere og mindre smertefull fødsel
• Styrker og strammer skjeden etter en fødsel
• Gjør det lettere å komme i gang med sex etter fødsel
• Gjenoppretter fuktigheten i skjeden (lubrikasjon)
• Reduserer plager på grunn av alder og overvekt
• Gjør overgangsalderen (menopausen) enklere
• Er effektiv i forebygging og behandling av
-
urinlekkasje (stress- og blandingsinkontinens)

VagiFlex startpakke
Bekkenbunnstrenere med styrke 1 og 2.
Med Målestav for å kontrollere knipestyrke,
og sjekke om treningen gjøres riktig.


 

Bekkenbunnsmusklene blir også kalt "elskovsmusklene" fordi de er avgjørende for at kvinner skal ha et godt seksualliv. Godt trente bekkenbunnsmuskler øker blodstrømmen til kjønnet, noe som er nødvendig for seksuell tenning, lyst og nytelse. I tillegg bidrar den økte blodstrømmen til mer fuktighet, og derfor bedre smøring av skjeden. Sterke muskler gjør også skjeden strammere, til glede for henne og han.

Svake bekkenbunnsmuskler er den viktigste årsaken til inkontinens, eller urinlekkasje hos kvinner. 460 000 norske kvinner plages av inkontinens, som er en av de vanligste folkesykdommene. En av fire kvinner vil i løpet av livet få inkontinens som trenger behandling, enten som stress- eller blandingsinkontinens.

Alternativet til å trene opp styrken i bekkenbunnen vil for veldig mange være flere bleieskift daglig, med de store begrensninger det medfører. Bekkenbunnstrening gir bedre resultat mot inkontinens enn kirurgi, og er dessuten uten bivirkninger. Urininkontinens kan føre til inntil 40 prosent invaliditet, og fører ofte til arbeidsuførhet.

Økonomisk koster inkontinensplager det norske samfunnet hvert år mer enn 500 millioner kroner over trygdebudsjettet til bleier, bind og medikamenter. Da er ikke utgifter i forbindelse med kirurgiske inngrep, fysikalsk behandling, sykefravær og arbeidsuførhet tatt med. Den reelle kostnaden ligger nok nærmere en milliard kroner i året.


Bekkenbunnen En hengekøye for kroppens indre organer
Bekkenbunnsmusklene ligger inntil den indre delen av klitoris og rundt urinrøret, skjeden og anus, og danner en hengekøye som de indre organene hviler på. Rundt skjeden ligger bekkenbunnsmusklenene i området rundt den ytre tredel av skjedens lengde.Til forskjell fra knipeøvelser
alene, eller knipeøvelser kombinert med kuler, vekter og staver, gir VagiFlex bekkenbunnstrener fleksibel, konstant og målbar knipe-motstand under treningen – tilpasset brukerens muskelstyrke. Bekkenbunnstreneren er laget i fleksibel silikon med en fløyelsmyk overflate. Den føres inn i ytre del av skjeden og klemmes sammmen under trening ved å knipe bekkenbunnsmusklene. Se illustrasjon av VagiFlex bekkenbunnstrener (åpnes i eget vindu).

Som ved styrketrening av armmusklene med vekter får du også ved trening av bekkenbunnsmusklene best effekt når musklene utsettes for konstant motstand under hele sammentrekningen, og at motstanden øker etter hvert som musklene blir sterkere av treningen.

VagiFlex
bekkenbunnstrenere leveres i fire ulike knipestyrker med to ulike styrker i hver pakke. En startpakke for nybegynnere, og en pakke for viderekomne. Med VagiFlex bekkenbunnstrenere får du målt din knipestyrke i bekkenbunnsmusklene (knipestyrke 1 til 4), og du kan selv se og kjenne om du trener riktig – noe som ellers kan være vanskelig. Knipestyrke for de ulike trenerne måler du med den medfølgende Målestav (åpnes i eget vindu).

VagiFlex har ingen slanger eller ledninger koblet til apparater og pumper som begrenser din frihet til å trene når og hvor du vil. Tren med VagiFlex bekkenbunnstrener mens du dusjer og steller deg på badet, mens du de ser på TV eller leser. VagiFlex er så diskre i bruk at du med litt erfaring kan gjøre unna treningen med klærne på – uten at de rundt deg legger merke til hva du gjør.

Med treningsprogram på norsk

Sammen med VagiFlex bekkenbunnstrenere leveres treningsprogrammet Vaginalt TreningsProgram. Programmet viser deg med enkle steg for steg instruksjoner hvordan trene bekkenbunnsmusklene med VagiFlex for best resultat – tilpasset din muskelstyrke.

Hver bekkenbunnstrener leveres i ulik farge, og er merket med styrkenummer fra 1 til 4. Styrkenummer er også markert i punktskrift (blindeskrift, braille). I Vaginalt TreningsProgram er det lenke til en lydfil med opplesning av treningsprogrammet.


VagiFlex med vibrasjon
Noen, spesielt de med meget svake muskler eller partiell vaginisme, kan ha nytte av å kombinere VagiFlex fleksible bekkenbunnstrener og knipeøvelser med vibrasjon. Du kan bruke en vanlig vibrator som enkelt plasseres mot åpningen på bekkenbunnstrenerens sokkel. Bruk gjerne den vibratoren du ellers bruker også til dette. Dette vil føre til vibrasjoner i bekkenbunnstreneren, som ytterligere kan stimulere nervebanene og muskelfibrene i bekkenbunnsmuskulaturen. Les mer om VagiFlex med vibrasjon.

Bestill

Prinsippet med fleksibel og konstant knipemotstand for trening av bekkenbunnsmusklene med
bekkenbunnstrener er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for å forebygge og behandle stressrelatert urininkontinens, gjenopprette styrke og en stram skjede etter en fødsel, reversere aldersrelatert svakhet i skjeden og forbedre kvinners seksuelle sensitivitet og respons.
VagiFlex selges også hos apotek, bandasjist, helsekostforretninger, treningssentre og forretninger for erotiske artikler.
VagiFlex bekkenbunnstrenere er produsert i silikon med en fløyelsmyk overflate. Silikonen er luktfri, giftfri, hudvennlig,
ikke allergifremkallende og enkel å gjøre ren. Tilpasser seg raskt kroppens temperatur. Inneholder ikke ftalater.
Vagiflex bekkenbunnstrener kan steriliseres ved koking i vann.
Produsert i Norge.

VagiFlex bekkenbunnstrenere og Vaginalt TreningsProgram er utviklet under ledelse av sexolog Gro Isachsen
i samarbeid med Klinikk Sexologen og designer, og er blant andre utprøvd av klienter ved klinikken.
VagiFlex er søkt registrert som varemerke og designet er søkt beskyttet. CE-registrert i klasse I.


© 2010 VagiFlex - Sexolog Gro Isachsen - Klinikk Sexologen
Personvern og betingelser for bruk